NL/FR 

Betaalbare toparchitectuur aan zee!

vanaf € 99.995

Genieten van je 2e verblijf betekent

Leven als God in Frankrijk

Op amper tien minuten rijden van De Panne vindt u Bray-Dunes, de badstad van de toekomst. In de Franse tegenhanger van De Panne wordt u de eigenaar van een appartement met echte toparchitectuur aan prijzen van 15 jaar terug. 

Luxe afwerking

Gesterkt door 40 jaar ervaring in de ontwikkeling van tweede verblijven in België en aan de Noord-Franse kust kan u rekenen op deskundig advies met betrekking tot de functionele inrichting van uw tweede verblijf. 

Eindeloze ontspannings-
mogelijkheden

Wie kiest voor Bray-Dunes zal er zijn hartje beslist kunnen ophalen. Dankzij de gezellige restaurants en bars, de vele winkeltjes, de zeilclub, tennisvelden, het zwembad, de cinema, ... is er voor elk wat wils. 

Slimme vastgoedbelegging

De grote vraag naar verhuur in de regio en de exclusieve ligging zorgen voor een hoog korte termijn rendement, alsook een groot meerwaarde potentieel.

Vraag vandaag nog meer info!

Kortrijksesteenweg 1041
9051 Sint-Denijs-Westrem

info@creadomus.be

TEL 0800 35 142

Op 4 km van de Belgische grens.

Stijgt elk jaar opnieuw in waarde.

Ontworpen door de gerenommeerde architect Vanderbruggen.

Realiseer uw droom van een tweede verblijf aan zee op een boogscheut van de Belgische grens. Investeer op een locatie waar nog échte meerwaarde mogelijk is!

Architectuur

Interieurs

In tegenstelling tot de betonnen appartementenmuur van de Belgische kust treft u in Bray-Dunes een badstad met een veel ongerepter karakter. Prachtige duinenlandschappen en weidse stranden.

Rust en genot

Vraag vandaag nog meer informatie

Vraag meer info

** De vermelde prijzen zijn vanafprijzen excl. kosten en BTW